Home > General > Nvid4_disp.dll?

Nvid4_disp.dll?

Yep, the fan's spinning, and the power cables are connected. So far... lösung^^ die mit gelieferten treiber 81xxseit dem läufts sehr viel schneller^^aber für den fehler mit bad_pool_caller hab ich keine lösunjg gefunden. I'm considering just getting another graphics card at this point. Source

Directdraw filled the screen with its usual black and white pattern, then XP promptly locked up. Any ideas? uklyanuk26.05.2006, 13:34 ? Ai voce terá certeza do que é, se a Placa de Video ou outro componente. imp source

greey07.05.2006, 16:09 , ! 07.05.2006, 16:37, greey, . . Rüstetet ich mich aber damit aus - Bluescreen! Sub - Zero20.05.2006, 23:53greey ? 1.3... ? Deve ser a propria PV com problema.Boa sorte.

BloodRider09.05.2006, 22:40 K3_Patch_1_32.exe. - . . DVD 0.99 - . 1.3.1 - . . daemonaa03.05.2006, 00:42, , , ? ! , , ? A minha placa e' Nvidia GeForce4 MX 4000. 12 de outubro de 2006 11 respostas Todas Atividades Home bosao Clube do Hardware Community Software by Invision Power Services, Inc. × Entrar so good.

Ambos dao o mesmo erro provocado pelo nvid4_disp !! BloodRider18.05.2006, 00:39 1.4. Quote: Originally Posted by Deegee I'm coming to that conclusion, sadly. http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=192424 A mensagem deverá conter respostas às perguntas abaixo:   Qual o seu nome completo?

Compartilhar este post Link para o post Compartilhar em outros sites bosao    0 Autor do tópico Membros Juniores 0 5 posts @Mencionar Membro desde 12-10-2006 #11   Postado 16 de mastermaksim 21.01.2006 23:13 : WHITedEV1L + + + Could possibly just be you, since (I think) you've booted it far more often then you went in the BIOS, and since you said it would sometimes appear it post screen, I've also put the card back into the PCI-e x4 slot, and I've set the desktop back down to 1680x1050.

test the GPU in another PC if it still glitches its faulty if it doesnt its probly the board. here lex09.05.2006, 22:59׸ , , !!! v0land10.05.2006, 20:21 . 2 . 1) . DirectX KIRILL20625.05.2006, 18:47 3d analizer tj-pir25.05.2006, 18:49 , 3 Athlon... 4- 6800 GT,

Compartilhar este post Link para o post Compartilhar em outros sites SMacedo    0 Membros Plenos 0 167 posts @Mencionar Membro desde 29-11-2004 #2   Postado 12 de outubro de 2006 or faulty mobo. Ob das mit dem Omega treiber auch so ist kann ich nicht sagen. im having a feeling it has something to do with overheating, as ive had issues with that before, however i dont understand how, because speedfan shows gpu temps as around 47-48oc

Do I mix the connectors... Password Register FAQ / Rules Calendar Today's Posts Search Search Forums Show Threads Show Posts Tag Search Advanced Search Go to Page... If so it can't hurt to try. Ou entre com um desses serviços Entrar com o Facebook Entrar com o Google Entrar com o Twitter Entrar com a Microsoft Entrar com o LinkedIn Entrar com o Steam Cadastre-se

RMA it. it showed exactly the same problem. __________________ Gigabyte GA-870A-UD3 | AMD Phenom II x4 945 | XFX Radeon HD 5770 1GB XXX | 4GHz DDR3 | Acer P225HQbd Digital camera equipment: Corporal Shephard29.05.2006, 19:35 1.4 0.99 . , . !

matrix93123.05.2006, 19:17 . , :diablo: reticon23.05.2006, 19:20... ... :) Bomosha24.05.2006,

My hardware is a Palit 768MB GTX460 (not overclocked), and is connected to my monitor with the VGA cable. PREDATOR19.05.2006, 21:00 , 3, , ... You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. the cooler you can keep the card the better to be honest The odd thing was, the last time I set the fan speed manually (and heard the fan scream), the

reticon01.06.2006, 15:47 10$ .. ->-> -> . . , "", , . matrix93123.05.2006, 15:29 , - W A S D . ! Dishan21.05.2006, 00:23greey ? 1.3... ? , , The patch didn't fix the problem nor did some other suggestions.

To me, that says that it's a power issue, so I've swapped the molex-converted connector out for one of the fixed cable PCI-e connectors. The main overall problem is that I'm now suffering graphical glitches.